voor iedereen de beste fiets


herenfietsen


Oxford - Thompson - Sparta

Voor een gezellig ritje op zondag, woon-werkverkeer of trekking: wij adviseren u zodat u de juiste keuze maakt en tevreden (naar huis) fietst.

naar de webshop
damesfietsen


Oxford - Thompson - Sparta

Of u nu kiest voor een stadsfiets, een retrofiets, een omafiets of een sportief, recreatief of trekkingmodel: voor een testritje kan u steeds bij ons terecht.

naar de webshop
elektrische fietsen


Thompson - Scott -Sparta - Oxford

Door ons ruim aanbod is voor iedereen ook een passende elektrische fiets te vinden, voor elke leeftijd en zowel als sportieve, retro- als stadsfiets.

naar de webshop

Nu ook online webshop!

Als extra service bouwden wij voor onze klanten een gebruiksvriendelijke webshop op: Rijwielenshop.be. Een ruim aandeel van de artikelen uit onze winkel kan nu ook online bekeken en aangekocht worden op en via onze webshop.

 

Er zijn ook extra's aan heel voordelige prijzen aan ons gamma toegevoegd: daarbij staat dan vermeld “enkel online” (te koop).

 

Neem gerust even uw tijd en bekijk (dit) alles op Rijwielenshop.be.

Bezoek de webshop!
jongensfietsen


Loekie - Sparta - BFK

Coole gasten op een super kwaliteitsfiets of een racefiets, op een crossfiets of gewoon op een degelijke fiets om mee naar school te rijden

naar de webshop
meisjesfietsen


Loekie - Sparta - BFK

Leuke meisjesfietsen in héél wat verschillende kleuren of liever een fiets met voordrager? Over de kwaliteit hoeft u zich alvast geen zorgen te maken!

naar de webshop
retro fietsen


Achielle - Sparta - Oxford

'De echte fiets van bij ons' uit 1960 wordt nog steeds op bestelling gemaakt. Toch liever een omafiets? Bekijk alle diverse mogelijkheden.

naar de webshop

racefietsen


Scott (testcenter) - Thompson - Zannata

Pure snelheid, aerodynamica of comfort voor uw racefiets? Wij meten u gratis op zodat uw prestaties verbeteren en uw training optimaal rendeert.

naar de webshop
mtb mountainbike


Scott (testcenter) - Thompson - Zannata

Een 29'er of 27.5 is een weloverwogen keuze waarbij wij u assisteren en adviseren u zodat u de juiste keuze kan maken bij uw aankoop.

naar de webshop
cyclocross


Thompson - Zannata

Het evenwicht tussen (de) racefiets en mountainbike is in de cyclocross te vinden. We geven u graag het broodnodige advies!

naar de webshop

vouwfietsen


Swiff - Folda

Handig, licht, leuk voor op vakantie of voor woon- werkverkeer. Superhandig bijvoorbeeld in combinatie met het openbaar vervoer!

naar de webshop
tweedehands fietsen


Volgens beschikbaarheid

Wij beschikken doorlopend over tweedehandsfietsen. Zaak is er snel bij te zijn, want onze ervaring leert dat deze heel snel buiten vliegen!

naar de webshop