rijwielen hermans - onze service

Fiets 'à la carte'!

U hebt uw eigen visie over hoe uw fiets moet zijn: kleuren, afmontage, wielen, zadel ... Wij zoeken samen met u alles uit tot we de fiets hebben die aan al uw verwachtingen voldoet.

gratis opmeten

Dit aanbod heeft een waarde van 69.95€!

 

Gratis professionele opmeting met CYCLEFIT omdat een goede zithouding tijdens het rijden héél bepalend is. Bij aankoop van een moutainbike, race- of crossfiets of kan u een beroep doen op de GRATIS opmeting. Zo garanderen we een perfecte zithouding en goede afstelling voor een optimaal fietsplezier.

garantie

Bij elke fiets die wij als officiële dealer aanbieden ontvangt u een garantie van 2 jaar, bij Sparta is dit uit te breiden tot 5 jaar. Hierboven geven wij ook nog 2 jaar gratis onderhoud.

 

Ook de eerste 2 onderhoudsbeurten zijn gratis zodat de fiets een goede start heeft. Reparaties en garantieafhandelingen gebeuren in eigen atelier.

verzekering

Uw fiets en uw accessoires laten verzekeren tegen diefstal kan reeds vanaf 20€/jaar. Geen vrijstelling in geval van diefstal van een volledige fiets.

 

U kan uw fiets ook omnium laten verzekeren: hierin is alle schade en ook diefstal inbegrepen. Ook de extra service van een pechbijstandsformule is mogelijk. De verlengbare basislooptijd bedraagt 3 jaar.

Wij aanvaarden Eco-cheques!

maar ook ...

geniet van de Qustomer kortingkaart

De digitale klantenkaart wordt ook bij ons gebruikt! U ontvangt bij uw aankopen in onze winkel per euro 1 punt. Die punten kan u opsparen tot een korting van wel 250€.

 

Vraag uw kaart in onze winkel en bespaar tot 10%. U kan uw gegevens op deze kaart bewaren zodat u online steeds uw puntensaldo van alle deelnemende winkels kan consulteren. Ook kan u de QR-code van de kaart op uw smartphone bewaren zodat u deze altijd en overal beschikbaar hebt...

ook een sleutelservice!

De meeste van onze fietsen beschikken over een AXA slot. Bij verlies van uw fiets- of reservesleutel kan u deze online bijbestellen en enkele dagen later ontvangt u deze in uw brievenbus.

 

Het nummer van de sleutel staat ook steeds op uw garantiekaart en uw factuur vermeld. Meer weten over het bijbestellen van een fietssleutel? Klik hier.

eigen atelier

onderhoud

Een fiets rijdt veel beter als hij goed onderhouden is. Een jaarlijks nazicht is geen overbodige luxe, zeker niet bij elektrische fietsen: voor een groter rijcomfort moet hier vaak de software bijgewerkt worden.

 

U kan bij ons ook steeds GRATIS een beroep doen op een vervangfiets (ook elektrisch, maar volgens beschikbaarheid).

 

Gratis eerste en tweede onderhoud:

  • Bij de aankoop van een nieuwe fiets bieden wij u twee gratis onderhoudsbeurten aan.
  • Dit eerste onderhoud vindt plaats na 6 maanden, het tweede onderhoud na 16 maanden na aankoopdatum.

 

Ontdek onze onderhoudsformules

herstellingen

Al 25 jaar doen wij in onze werkplaats herstellingen en onderhoud aan fietsen (ook aan fietsen die niet bij ons zijn aangekocht).

 

  • u betaalt de effectieve werktijd, exclusief materialen
  • u ontvangt -30% korting op werkuren indien uw fiets bij ons is aangekocht
  • ook met uw e-bike kan u bij ons terecht voor herstelling en onderhoud (Oxford, Sparta, Koga en Batavus software beschikbaar)
  • vergeet niet jaarlijks uw fiets te laten nakijken, zo kan u de levensduur van uw fiets sterk verlengen

 

Wij herstellen alle merken en alle type fietsen: racefiets, stadsfiets, MTB, kinderfiets, elektrische fiets, tandem, ligfiets, bakfietsen ...

 

Een ruim aantal vervangonderdelen hebben wij steeds in voorraad, zo hoeft u niet te lang op uw fiets te wachten. Bij onverwachte of grotere kosten zullen wij u steeds vooraf contacteren.

 

U ontvangt van ons een gratis sms zodra uw fiets klaarstaat voor afhaling, meestal op dezelfde werkdag of de dag nadien. U kan bij ons ook steeds GRATIS een beroep doen op een vervangfiets (ook elektrisch, maar volgens beschikbaarheid).

batterijen

Uw fiets rijdt niet meer zo vlot of heeft een (te) kleine actieradius? Kom gerust even langs en we bekijken of dit het gevolg is van uw batterij, uw lader of uw display. Indien gewenst, kan (er) het passende type batterij voor uw fiets steeds aangekocht worden.

 

BIKE BAT-servicecenter bij Rijwielen Hermans: Rijdt u al een tijdje rond met uw elektrische fiets en merkt u dat uw fiets niet meer de kracht van vroeger heeft? Of kan u gewoonweg minder ver rijden dan in het begin? Dan brengt Bikebat voor u de oplossing!

 

Zij vervangen de kapotte cellen in uw batterij, onafhankelijk van het merk of de leeftijd van uw fiets. Hun ervaren technici maken hem weer als nieuw en vaak zelfs beter dan nieuw. Het is tot 50 % goedkoper dan een nieuwe batterij.

 

meer info